ΒάπτισηΑκολουθείστε την μόδα χωρίς υπερβολές, διακοσμήστε τους χώρους της εκδήλωσής σας με διακριτικότητα και γούστο. Το ίδιο σας προτείνουμε και για την τούρτα της Γιορτής σας. Είτε πρόκειται για βάπτιση ή για πάρτυ γενεθλίων, η Sugar Art® προτείνει ένα κεντρικό θέμα (concept) για να  σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα!Ένα υπέροχο candy bar, με ατελείωτη ποικιλία γλυκών και ζαχαρωτών,cupcakes, push pops, μπισκότων,cake pops,marshmallows,κουφέτων σε εκπληκτικούς συνδυασμούς γεύσεων και χρωμάτων είναι η πιο μοντέρνα πρόταση για φέτος!

Αφήστε έναν παραμυθένιο ήρωα να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στη διακόσμηση του χώρου, την επιλογή της τούρτας ή των ατομικών κέικς με το ανάλογο décor, το στολισμό του τραπεζιού με τα κατάλληλα ζαχαρωτά δεσίματα πετσέτας και η ισορροπία διακριτικότητας και κομψότητας είναι εξασφαλισμένη.

Δείτε με προσοχή όλες τις κατηγορίες που ακολουθούν, "Μπισκότα-Cookies", "Μίνι κέκ-cupcakes" και "Διάφορα" και σίγουρα θα βρείτε όχι ένα αλλά πολλά πολλά είδη που θα σας αρέσουν .....!

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στη μεγάλη εμπιστοσύνη που χρόνια τώρα εισπράττουμε από τους πελάτες μας, παρακαλούμε για την έγκαιρη επικοινωνία μας ούτως ώστε να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε αρνητικά στο κάλεσμά σας!


Μπισκότα - Cookies
Μίνι Κέικ Cupcakes
Διάφορα
website designed by LighthouseHot Τιμές


Follow us on facebook